Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 3246271999
WEB http://tarsusataturkmtal.meb.k12.tr
Adres : Şehit İshak Mah. 3375 Sk. No1 Tarsus/MERSİN
VİZYON : Ülkesini ve mesleğini seven kendisine güvenen araştırmacı çevresi ile iyi iletişim kurabilen hedefe ulaşmada pratik ve kalıcı çözümler üretebilen bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrenme yöntemlerine uyum sağlayan değişime açık gelişmiş teknolojiyi kullanabilen ekip çalışmalarına yatkın yüksek nitelikli mesleki bilgi ile donanmış çevrenin istihdam ihtiyacını karşılayabilecek sektörün aradığı nitelikte elemanlar yetiştirmek
BAŞARILAR : .

Çok Amaçlı Salon :1
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :4
Saatler : 07:50 - 15:40
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Klima
Servis : Köyden gelen öğrencilerimiz taşımalı eğitim kapsamında servisle gelmektedir.
Ulaşım : Şehiriçi Otobüslerle Ulaşım Sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Şehir Merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İlçe Merkezinde Olup. Tarsus Belediye Ekmek Fırını arkasındadır.
Kontenjan Bilgileri : Merkezi yerleştirme ile öğrenci kabul etmektedir. Ayrıca Nakil işlemleri ile Öğrenci kabul etmektedir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri : .
Okulun TYT/AYT Başarı Durumu : 2017 yılında 6 öğrencimiz üniversiteye yerleşmiştir.
YKS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : .
Sportif Etkinlikler : .
Bilimsel Etkinlikler : Tübitak Liseler Arası Araştırma Projeleri Yarışması Tübitak Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları : Tübitak Projeleri
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : -